Dela min passion till nagellack!

onsdag 4 januari 2012

OPI Pepes Purple Passion

Kära läsare! Ber om ursäkt för att bloggen har varit lite stilla de senaste dagarna och även att jag inte varit så aktiv att kommentera hos er. Det har varit mycket på gång och jag har helt enkelt inte haft så mycket tid över till att sitta vid datorn eller fotografera lack :)

Här kommer i alla fall ett lack ur OPI Muppets som jag inte har känt mig så överdrivet sugen på, alla kollektioner har väl sådana lack antar jag. Är till exempel en av få (?) som inte känner mig så sugen på OPI Nicki Minaj kollektion och kommer nog inte skaffa något lack ur den alls... som det känns nu i alla fall :) Hur som helst. Pepes Purple Passion är ett mörkt lila lack med en liten vinröd ton med flakes i lite guldiga nyanser även om jag har lite svårt att se egentligen vilken färg flakesen är i... så strunt i det, här får ni bilder i stället!
Jag är inte överförtjust i detta men inte heller så ointresserad som jag trodde att jag skulle vara. Formulan är bra och täcker fint med två flödiga lager samt torkar fort. Flakesen drunknar lite och syns inte så framträdande som jag skulle önska, det ser så mycket finare ut i flaskan som ju tyvärr är fallet med många lack. Som sagt är jag inte jätteimponerad men det är ändå helt okej, ett mellanlack alltså!

2 kommentarer:

  1. Jag tycker det är ganska fint, flakesen ger lacket en extra dimension utan att vara för "pow". Tror nog det blir ett framtida köp för mig. =)

    SvaraRadera
  2. Skaffade inte det här från Muppet. Köpte bara minikitet och så Animalistic. Fast Wocka Wocka föll jag för som mini så den köpte jag en hel flaska av sen. :D

    Vill inte heller ha något från Nicki Minaj. De känns inte så unika.

    SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, det uppskattas väldigt mycket! Svarar så gött jag hinner i kommentatorsfältet :)