Dela min passion till nagellack!

onsdag 5 oktober 2011

Sinful Colors Call You Later

Innan Going Incognito fick lämna plats till något annat testade jag att lägga på ett glitterlack. Call You Later är ett finkornigt glitterlack i grönt och guld i olika stora partiklar i en klar bas. Jag har haft det hemma i ett flertal månader utan att testas men nu kändes det som ett bra tillfälle för det.
 Ni ser ett lager av Call You Later över min tidigare manikyr med Essie Going Incognito. Call You Later har en lite lustig formula, nästan som gele, men har normal torktid och är lätt att kontrollera på nageln. Jag har inte provat att ha det på egen hand men jag misstänker att det kräver sina lager för att bli opakt och passar nog bäst till layering. Blev väl ingen storslagen kombination direkt men helt okej för att förnya manikyren lite!

4 kommentarer:

 1. Väldigt snyggt över den basen! Jag har testat det i en annan kombination där det såg ut som halvrutten sallad, blev lite avskräckt... :p

  SvaraRadera
 2. Närmre storslagen kombination än ett misslyckande, tyckte de två jobbade väldigt bra ihop. Snyggt!!

  SvaraRadera
 3. Cactus: hahaha! Ja halvrutten sallad på naglarna kanske man klarar sig utan förstås :)

  Angelica: Håller med, gillar kombinationen men kanske inte det mest fantasifulla man kan komma på med grönt på grönt liksom... :)

  SvaraRadera
 4. CYL Har jag gluttat på länge men inte slagit till på... hmm.. ska nog vela lite till innan jag köper det :)

  SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, det uppskattas väldigt mycket! Svarar så gött jag hinner i kommentatorsfältet :)