Dela min passion till nagellack!

lördag 22 oktober 2011

OPI My Private Jet

My Private Jet i sitt orginalutförande är eftertraktad i nagellacksvärlden och går för hutlösa priser på ebay. Jag har inte orginalet men även om den här verisionen saknar holografiska regnbågar så har det fint spritt prismatiskt mikroglitter. Idag visade sig dock inte solen men jag försökte få fram mikroglittret lite ändå.
Närbild:
Två flödiga lager av detta lack i en brunsvart bas med prismatiskt mikroglitter på bilderna. Torkar fort och är ett trevligt lack över lag. Jag tycker verkligen att det är synd att tillverkarna ändrar formulan så pass mycket att hela karaktären för lacket ändras. Det är inte bara MPJ som har råkat ut för detta utan även Revvvolution från Color Club har mött "dud-döden". Den har jag dock i orginalutförandet tuligt nog :) Men som sagt, även om detta inte är den ursprungliga lacket tycker jag ändå att den har sin charm i det här utförandet också!

3 kommentarer:

  1. Hade det fått ett nytt namn i sitt nya utförande hade det nog blivit populärt för det är snyggt även i sina olika dud-versioner. Man retar sig dock på att vänta sig holo och inte få det. Jag har två olika versioner.Ingen är original. Jag har det bruna holografiska och det ickeholografiska gråsvarta med tealfärgad flash...

    SvaraRadera
  2. Håller med Sminkan.. gillar inte när företag tror att vi konsumenter är dumma och inte märker skillnaden. Ett nytt nanm hade varit så mycket bättre på alla sätt! Då hade jag köpt det istället för att vara sur :)

    SvaraRadera
  3. Sminkan & lackynails Ja jag håller med, förstår inte riktigt hur företagen tänker ibland. Det blir väl så när de märker att ett visst lack är populärt, allt för att dra in mer pengar antar jag :)

    SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, det uppskattas väldigt mycket! Svarar så gött jag hinner i kommentatorsfältet :)