Dela min passion till nagellack!

tisdag 18 oktober 2011

Color Club Oooooo La La

Ett avbrott från färggranna lack kommer här. Detta är ett vitt lack med en gnutta gult i som har ett vackert subtilt skimmer, det syns dock inte särskilt bra på mina bilder på grund av total avsaknad av bra ljus :) Oooooo La La är från Femme Fatale kollektionen våren 2009.
Detta är fyra lager plus överlack. Formulan är på den knepiga sidan som det ju ofta är med den här typen av lack. Det blir gärna ojämnt och vill inte riktigt flyta ut. Trots detta är torktiden faktiskt helt okej och jag blev inte så irriterad på detta som jag trodde att jag skulle bli :) Att lacket inte är vitt rakt igenom utan har en liten gul ton och dessutom fint skimmer gör att man kan bära det utan att det ser konstigt ut. Det kräver ju helt klart lite tålamod vid appliceringen men trots det tycker jag om lacket. Inget spektakulärt men helt okej att vila ögonen på!

2 kommentarer:

  1. Hej fina sak! Den här sortens lack har jag få av, ska nog klicka hem detta.

    SvaraRadera
  2. lackynails: Ja jag har inte heller många av den här typen. Det är inte perfekt dock och jag letar fortfarande efter det perfekta lacket i den här nyansen :)

    SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, det uppskattas väldigt mycket! Svarar så gött jag hinner i kommentatorsfältet :)