Dela min passion till nagellack!

fredag 14 oktober 2011

China Glaze Hot Lava Love

Glödande hett som lava är detta röda lack med ett diskret lila skimmer! Kände att jag var i behov av lite uppiggande färg efter min besvikelse med Star Gaze 232, och Hot Lava Love passade perfekt för uppgiften!
Tyvärr skulle jag önska att det vackra lila skimret var mer framträdande, nu syns det mest i skuggan och försvinner nästan helt i solen. Trots detta är lacket väldigt vackert tycker jag! På bilderna har jag tre lager och det finns fortfarande en viss antydan till VNL, detta är dock inget som jag tänker på eller som stör. Lacket har utmärkta egenskaper: underbart att arbeta med och bra torktid. Dessutom har det en vacker glans även utan överlack! En riktig röd goding helt enkelt!

4 kommentarer:

 1. Vet inte om jag sett det här lacket någonstans innan. När jag först såg dina bilder tänkte jag "jaha ännu ett rött krämlack" men så tryckte jag upp bilderna, wow! Väldigt fint. Subtilt.

  SvaraRadera
 2. Kajalpennan: Det har du säkert! men det kom ju för några år sedan (2008?) så det är väl bortglömt av de flesta :) men jag gillar det!

  SvaraRadera
 3. Jag ångrar lite att jag bytte bort det här nu... :D

  SvaraRadera
 4. Sminkan: Det är fullt förståeligt! ;)

  SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, det uppskattas väldigt mycket! Svarar så gött jag hinner i kommentatorsfältet :)