Dela min passion till nagellack!

måndag 17 oktober 2011

China Glaze Blue Year's Eve

Lite tidigt att börja använda lacken från årets julkollektioner kanske? :) Må så vara! Jag kunde hur som helst inte hålla fingrarna borta från denna blåa skönhet som är ett av lacken ur China Glaze's julkollektion Let It Snow!
Jag skulle gärna bjuda på fler bilder på denna, jag kom dock hem sent idag och vädret är grått och mörkt även innan skymning tyvärr. Blue Year's Eve utgörs av en blå bas med glassflecks i ljusare blå, det ser nästan turkost ut. I flaskan skymtar lite lila toner i vissa vinklar och ljus, det är dock inget jag ser på naglarna. Jag gillar verkligen den här! Känns iskall och ja, julig helt enkelt. Jag behövde tre tunna lager för att få ett täckande resultat och har inget att klaga på gällande formulan. Blått behöver något extra för att jag ska bli intresserad någon längre stund, detta uppfyller helt klart den kriterien!

3 kommentarer:

 1. Väldigt läckert blått lack! Inte så juligt i mina ögon men väldigt vintrigt :)

  SvaraRadera
 2. Hihi, den har jag beställt!! Väntar otåligt på de lacken.

  SvaraRadera
 3. Cactus: Ja vintrigt känns som en bra beskrivning :)

  Sminkan: I skrivande stund har jag bara detta ur kollektionen, blir säkert fler så småningom men jag vet inte om det var så många i den som jag känner att jag måste ha faktiskt :)

  SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, det uppskattas väldigt mycket! Svarar så gött jag hinner i kommentatorsfältet :)