Dela min passion till nagellack!

onsdag 12 oktober 2011

Depend nr 132

Nu kära läsare, ska ni få se en riktig dyrgrip! Det handlar om Depend nr 132 som släpptes sommaren 2008 (om jag minns rätt?). Det är något så ovanligt som ett holografiskt lack från Depend, och inte vilket holografiskt lack som helst! Perfekta linjära regnbågar som syns i alla ljus. I skuggan är nyansen mer ljusblå men i solen blommar lacket verkligen ut och blir fantastiskt vackert!
Det är dessvärre något skirt och det behövs tre lager för att bli opakt. Det känns ju okej om man har en stor flaska, nu handlar det ju dock om 5 dyrbara ml och man vill ju inte direkt slösa med detta i onödan. I framtiden kommer jag nog använda det ovanpå ett ljusblått lack för att spara lite på dropparna. Bra formula i övrigt, det är lätt att måla med och har bra torktid. Detta finns tyvärr inte längre i handeln utan jag lyckades norpa till mig en flaska på tradera i våras, tror jag betalade 14 kr inklusive frakt (!) så har man tur kanske man kan lägga vantarna på ett exemplar :) Har du möjlighet att få tag i en flaska, tveka inte!

7 kommentarer:

 1. Jag (av alla människor) älskart! :)

  SvaraRadera
 2. Det är så sorgligt att Depend har gjort det här men inga mer hololack, och inte ens tillverkar detta längre!

  SvaraRadera
 3. Det är ett av de finaste hololacken och jag önskar jag hade skaffat hundra. Köpte ett gäng i och för sig, men de är bortswappade nu, alla utom en typ. Köpte några på Tradera åt tjejer i andra länder i våras men då gick de på runt hundringen.Hade inte lust att unna mig en backup då. Hoppas man har tur och hittar dem så billigt som du i framtiden för den flaska jag har vill jag inte slösa på.

  SvaraRadera
 4. Jäklar vad snyggt!=) Synd att man inte var lika nördig när detta fanns på marknaden som man är nu... Var tvungen att leta igenom tradera på en gång med ingen fiskelycka=( Se om man en dag kan fånga gäddan i vassen.

  SvaraRadera
 5. Anonym: vad roligt! vem du nu är :)

  Cactus: ja visst är det! och lite märkligt också kan jag tycka.. tror de skulle vinna på lite mer udda kreaktioner

  Sminkan: Jag tror att jag hade lite tur faktiskt, men det är helt klart en av de finaste hololacken där ute så det är nog värt att hålla lite utkik.

  Angelica: Fortsätt titta! Har du tur kanske det dyker upp så småningom :)

  SvaraRadera
 6. Det här är lacket som bär skulden för att jag nu äger 9 Helmer.

  Helt oskuldsfullt traskade jag in på min lokala Lindex-affär sommaren 2008 för att köpa lite barnkläder. Jag ägde inte ett enda nagellack (hade haft något enstaka som slängts i en tidigare flytt).

  Depend 132 låg tillsammans med ett gäng andra Dependlack i en korg vid kassan. Jag köpte, målade på mina korta och negligerade naglar..
  Love!!!

  Jag har två extra som väntar, tack och lov insåg jag åtminstone tidigt att jag var tvungen att ha konstant tillgång till det lack som drog mig ner i fördärvet ;-)

  SvaraRadera
 7. PolishPig: 9 st helmers?? Du det var inte dåligt :) Bra jobbat på tre år kan jag tycka, haha! Denna är verkligen underbar, önskar jag hade gjort som du och norpat åt mig fler när man hade chansen.

  SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, det uppskattas väldigt mycket! Svarar så gött jag hinner i kommentatorsfältet :)