Dela min passion till nagellack!

tisdag 4 oktober 2011

Essie Going Incognito

Det var fantastiskt skönt att komma hem till lägenheten efter tre dagar i finnskogen i nordvästra Värmland på gränsen in till Norge. Som jag misstänkte skulle ske var skogslivet kanske inte allt för snällt mot mina naglar vilket resulterade i att de fick kapas och jag (och ni) nu får nöja mig med stumpar till naglar några veckor framåt... :) jag kan dock tycka att kortare naglar även de har sin charm så jag är inte allt för ledsen över det.

Hur som helst! Ett härligt grönt cremelack har jag att visa för er idag, nämligen Going Incognito från Essie som kom med deras vinterkollektion 2010! Nyansen har nog någon droppe blått i sig men i det allra flesta ljus visar lacket bara upp sin murriga gröna färg.
Passar verkligen klockrent i en vinterkollektion, nyansen påminner lite om julgrans-grön kan jag tycka. Lacket är välpigmenterad som tusan och täcker fint med ett flödigt lager eller två tunna. Torkade fort gjorde det också! Lätt att kontrollera på naglarna och ja, ett riktigt bra nagellack helt enkelt. Essie gör underbara cremes och detta är verkligen inget undantag!

2 kommentarer:

  1. Vilken typisk skogsgrön. Fin

    SvaraRadera
  2. Det här har jag gluttat på ett tag.. så höstvackert.
    Visst är det knåpigt att hålla naglana långa när man inte bara lever på kontoret/tunnelbanan? Men jag väljer skog framför långa naglar, lätt :)

    SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, det uppskattas väldigt mycket! Svarar så gött jag hinner i kommentatorsfältet :)