Dela min passion till nagellack!

onsdag 1 augusti 2012

China Glaze Want My Bawdy

Som jag har sett fram emot den här kollektionen! Tyvärr får jag väl erkänna att jag känner mig lite snuvad på konfekten eller vad man ska säga, de ser inte fullt så fantastiska ut som jag hade trott om jag ska vara ärlig. Så är det väl med förväntningar ibland antar jag!

Det handlar givetvis om China Glaze Bohemian Luster Chrome.
Först ut att testas blev Want My Bawdy, det lack med minst (om ens någon) duokrom effekt. Basen är i och för sig underbart klarblå men den lila duokroma skiftningen är extremt diskret och ger bara en liten glimt av lila ibland. Min kamera tog tyvärr knappt upp den alls, som bekant är diskreta lila toner av den här typen min kameras akilleshäl.
Den blå färgen tycker jag är fantastisk fin även utan att vara lila duokrom men jag hade högre förväntningar på denna. Jag förväntade mig något annat helt enkelt. Formulan är okej men jag gillade den inte riktigt. På första lagret blev det väldigt strimmigt och ville inte alls flyta ut bra på nageln men det jämnade ut sig rätt okej med andra lagret. Jag slutade på tre lager men vissa skulle säkert komma undan med två! Torktiden är bra. Lite penseldrag blev det men inte så att det syntes så mycket i verkligheten :)

Vad tycker ni om hela den här kollektionen? Är den värd att äga?

5 kommentarer:

 1. Mitt paket har inte behagat visa sig ännu. Det här ser ut som en kanonfin blå, men inte särskilt duokrom, nej. Jag övervägde att hoppa den när jag beställde, men sen tänkte jag att den kanske kommer att överraska så den fick följa med ändå. :-)

  SvaraRadera
 2. Visst är den en superfin blå, men inte mer!

  SvaraRadera
 3. Jag gillar verkligen färgen! Fast ja, det hade ju varit ännu roligare om det varit mer duokromt förstås.

  SvaraRadera
 4. Nailtastic: Det gjorde du rätt i, den är rätt fin ändå :)

  Minerva: Den blå färgen är underbar!

  Chaosophia: Precis så känner jag också.

  SvaraRadera
 5. Fin men nej, inte så fin att pulsen ökar.

  SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, det uppskattas väldigt mycket! Svarar så gött jag hinner i kommentatorsfältet :)