Dela min passion till nagellack!

lördag 11 augusti 2012

China Glaze Rare & Radiant

Jag känner mig lite anti. Rare & Radiant är ju egentligen ett fint lack men namnet antyder ju att det är något ovanligt och strålande fint. Det finns ju en uppsjö av dupes till Chanel Péridot, varav denna är en i ledet. Jag tycker ju egentligen att det är fint men jag tror att min kvot är uppfylld av den här typen av duokrom syans så denna gjorde mig inte särskilt exalterad.
Guld som drar åt grönt för det mesta. I flaskan ser det galet duokromt ut från guld till grönt och blått men tyvärr följer inte effekten med på naglarna i så stor utsträckning. Formulan är tunn och det krävdes tre lager för att få full täckning. Torktiden är helt okej.

Ja jag vet inte, tror att jag har börjat tröttna lite på duokromer? Hur är det möjligt tänker ni säkert! Ja jag vet inte men nej, jag känner för något annat just nu. Möjligtvis om det skulle finnas duokroma lack i neon, förstå vad häftigt det skulle vara! Typ skiftningar mellan neonrosa och neonblått! Haha ja.. drömma kan man väl :)

7 kommentarer:

 1. Jag tycker nog också dom kunde komma upp med något mer originellt än ännu en Dupe på Peridot. Nu tycker jag ju den är väldigt fin, men det kanske beror på att jag endast har Kicks Evening.. här hemma och ingen av dom andra kompisarna.

  SvaraRadera
 2. Ja, förra hösten bjöd på så många underbara duokroma lack att man är lite mätt nu. ChG är ett år för sena. Samma sak blir det väl med deras holokollektion. I år exploderade holo-marknaden och de släpper sina nästa år. Lite segt...

  SvaraRadera
 3. Det jobbiga är ju att man ska ha alla ändå, för tänk om det faktiskt är en liten skillnad som inte syns på alla jämförelsebilder, tänk om någon missat den där lilla detaljen, tänk om det faktiskt bara är jag som kan se skillnaden, tänk om den där nageln drar lite mer mot grönt än den där, tänk om det inte är vinkeln på nageln som gör färgskillnaden! Då vore det ju väldigt dumt om man gick miste på det.
  Dumma nagellacksberoende hjärna att tänka så.

  SvaraRadera
 4. Ja, namnet är komiskt! :)

  SvaraRadera
 5. Haha, du har skrivit precis samma sak som jag gjorde om det här lacket. Fast jag gillade inte alls att applicera det, men mer om det i mitt inlägg när jag orkar publicera det..

  SvaraRadera
 6. Helena: Man tycker ju det!

  Sminkan: Ja det är sant, deras timing är inte den bästa :)

  Martina: Hahaha ja och så vill man ha en komplett kollektion... suck :)

  Gelic: Väldigt!

  Chaosophia: Haha! Ser fram emot ditt inlägg :)

  SvaraRadera
 7. Har inte testat detta ännu, hoppas att det ligger i brevlådan och väntar ny när vi kommer hem från semestern. Är både och inställd till duokroma lack, vissa är häftiga medans andra är det inte. Just Peridor-dupesen gillar jag av någon anledning, allihop;)

  SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, det uppskattas väldigt mycket! Svarar så gött jag hinner i kommentatorsfältet :)