Dela min passion till nagellack!

torsdag 23 augusti 2012

China Glaze Deviantly Daring

Ja ni kanske märker att jag är lite seg med att få upp resterande lack från Bohemian Luster Chrome här... och det beror på att jag inte alls känner någon lust att lacka med dem. Ända sedan de kom hem och jag testade Swanky Silk så har allt intresse i princip slocknat. Är rätt trött på duokroma lack just nu känner jag. Det låter ju nästan lite sorgligt?

Jag tog mig i kragen och målade med Deviantly Daring ändå, ett tealblått lack med svag duokrom skiftning till en mer klarblå nyans.
Formulan är i alla fall klockren och täcker i princip på ett lager, jag hade dock två. Torktiden är riktigt bra.

Ja jag vet inte, jag gillar det inte så mycket. Mest stör jag mig på penseldragen och att den här typen av lack verkligen visar alla små skavanker i nagelytan... nej, just nu känner jag mer för släta förlåtande cremelack eller jellys :)

7 kommentarer:

 1. Jag tycker det ser jättefint ut på dig. Hoppas att jag kommer att gilla dom den dagen jag beställer. :)

  SvaraRadera
 2. Lacket är superfint, men jag känner lite som du. Jag längtade verkligen efter dom här. Nu är jag väl i och för sig inte alls trött på duokroma lack utan det är snarare avsaknaden av duokrom effekt som fick mitt intresse att svalna lite.

  SvaraRadera
 3. Jag har ju inte varit sugen på dem sedan jag såg första swatcherna där det avslöjades att de inte är så duo. Nu har jag ändå beställt tre. Den här bland annat, eftersom både Anne och Sofia varit så entusiastiska. Vi ska se om de har rätt helt enkelt. :D

  SvaraRadera
 4. Jag älskar ju som bekant det här lacket! Jag tycker det har allt. Visst, penseldrag, men det har man ju i alla metalliska lack, så jag kan leva med det. ;D

  Du borde skippat Swanky Silk helt och hållet tror jag, så hade lusten suttit i lite bättre. Jag mår lite illa nu igen bara jag tänker på det lacket...

  SvaraRadera
 5. Jag gillade detta oehört mycket, både på mig själv och på dig:)

  SvaraRadera
 6. "Gillar det inte så mycket"? Är du galen, människa? DD är ju fantastiskt vacker! På dina bilder också. Måste bära det snart igen. :_)

  SvaraRadera
 7. Pamsan: Allt ser ju fint ut på dina naglar!

  Helena: Jo det är klart, det bidrog kanske.

  Sminkan: Jag kan förstå vad man ser i detta! Du kommer säkert gilla det :)

  Chaosophia: Ja, Swanky Silk är vedervärdig faktiskt.. hahaha!

  Lela: Gött :)

  Nailtastic: Haahaha! Ja vad ska man säga.. :)

  SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, det uppskattas väldigt mycket! Svarar så gött jag hinner i kommentatorsfältet :)