Dela min passion till nagellack!

fredag 24 augusti 2012

Orly Ignite

En jelly är kanske inte det mest spännande att lacka med men just nu tycker jag att det är skönt med något okomplicerat och enkelt på naglarna, det känns vilsamt och härligt på något vis. Enkelt på ett bra sätt.

Ignite är från Orly Fired Up kollektionen och är just en fin röd jelly med utmärkt formula.
Två väldgigt lättarbetade lager som torkade fort och utan några som helst problem. Det enda negtiva är att just denna får naglarna att se lite smutsiga ut. Sminkan skrev en bra förklaring till det här fenomenet i sitt inlägg om Ignite! Det blev dock mer framträdande på bild än vad jag upplever att det är... kan inte minnas att jag haft det problemet med mina andra röda jellys.

Ignite är vacker men inte unik, jag har ett gäng röda jellys som kanske inte är dupes men dock väldigt lika. Så småningom tänkte jag få till en liten jämförelse :)

4 kommentarer:

 1. Jag har inte varit med om det på röda lack förut men nästan alla orangea får mina naglar att se smutsiga ut... Själva färgen på den här var fin dock :-)

  SvaraRadera
 2. Jag måste vara lite galen, men jag tror faktiskt att det här är favoriten i den här kollektionen för mig.

  SvaraRadera
 3. jennysjox: Det är lite märkligt att det blir så med denna!

  Nailtastic: Du är inte alls galen men Smolder tar priset här :)

  SvaraRadera
 4. Det är ett snyggt jelly, det är det. Synd att den ska ha smuts-effekten. Du har rätt i att det blir värre på bild än i verkligheten, men det stör mig även IRL.

  SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, det uppskattas väldigt mycket! Svarar så gött jag hinner i kommentatorsfältet :)