Dela min passion till nagellack!

onsdag 8 augusti 2012

Anonymt franken

Mitt i all visningshysteri vi har haft de senaste dagarna har jag lyckats tappa bort kabeln till min kamera... vilket känns väldigt tråkigt för jag har mycket bilder att föra över. Jag hoppas verkligen att den dyker upp för kameran har några år på nacken och jag vet inte om det går att köpa en ny kabel. Då vet ni om det blir tyst här i några dagar framöver i alla fall.

Hur som helst så är lägenheten såld och vi flyttar tillbaka till Stockholm om en månad till en väldigt fin trea! Allt har gått väldigt smidigt och bra så det känns riktigt roligt!

Nu till lacket jag visar idag. Det är alltså ett frankat lack som jag blandade ihop för kanske en månad sedan. Tanken var att göra en skir mintgrön jelly med glitter i, nu blev det inte riktigt som jag hade tänkt men det blev ändå ganska fint :)
Detta är två lager av "anonym" som den får heta tills vidare :) Den blev lite väl opak och glittret drunknar lite, någon gång ska jag göra en annan version av denna och se om jag kan få till det bättre, I lacket finns både smått glitter och stora hexagonala glitter i mindre mängd men de sistnämnda syns inge vidare här alltså.

Tycker ändå att det blev ganska fint!

5 kommentarer:

 1. Jag tycker också det ser riktigt fint ut även om det inte riktigt blev som du hade tänkt dig! Jag gillar verkligen färgen på det.

  SvaraRadera
 2. Yay! Du kommer till Stockholm! Vad bra för jag och Anne planerar en ny nagelbloggsfika och nu kommer du inte undan! jo, vi respekterar så klart om du inte vill träffa oss, men det vore så himla roligt!

  Håller tummarna för att sladden kommer fram. Vill så klart se alla bilder du tar på alla lack du har!

  SvaraRadera
 3. Grattis till försäljningen och vad kul att ni flyttar till Stockholm. Precis som Sminkan skriver så vore det kul om du ville komma på nästa nagelbloggsfika. :-D

  SvaraRadera
 4. roxcat: det var roligt att höra, tack!

  Sminkan: det låter väldigt roligt :)

  Nailtastic: lovar göra mitt bästa för att kunna dyka upp! Blir mycket packande och flyttande den närmaste tiden dock :) och tack!

  SvaraRadera
 5. Grattis till både försäljning och ett superfint frankenlack! Jag tycker att både färgen och glittret ser perfekt ut.

  SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, det uppskattas väldigt mycket! Svarar så gött jag hinner i kommentatorsfältet :)