Dela min passion till nagellack!

onsdag 22 augusti 2012

BB Couture Black Widow

Nu ska ni få se ett lack som är helt unikt i min samling. Black Widow är från kollektionen Girls on Tape och man skulle ju kunna tro att det är ett svart lack med tanke på namnet. I själva verket har den en något bruntonad mörklila bas som påminner mig lite om röda vindruvor, väldigt udda färg tycker jag. I lacket finns också smått glitter i silver och rött varav det röda är det mest synliga för ögat.

Jag trodde att jag skulle älska detta men är inte överförtjust måste jag säga. Att jag är lite missnöjd är dock mest på grund av formulan som lämnade lite att önska och inte hur det ser ut.
Ni ser tre rätt flödiga lager och Seche Vite. Lacket ville inte riktigt flyta ut bra utan blev strimmigt och ojämnt på de två första lagren och blev inte heller riktigt bra på det tredje. Ni ser att det är ojämnt på ringfingernageln? Sånt stör jag mig på men orkade inte ha fyra lager så det fick vara så helt enkelt.

Torktiden är däremot bra men det torkar lite småknottrigt. Jag hade också hoppats att glittret skulle vara lite mer framträdande, det drunknar lite i lacket nämligen. Jag tycker ändå att det ser ganska fint ut och som sagt, jag har inget liknande, men hade hoppats på mer!

6 kommentarer:

 1. Återigen ett lack med en väldigt god tanke men där det fallerar lite då glittret drunknar i lacket:(

  SvaraRadera
 2. Jag tror BB Couture har ett problem i och med att de envisas med glitter i krämlack istället för glitter i jellylack. Så upplevde jag alla fall flera av deras lack.

  SvaraRadera
 3. Färgen är väldigt fin tycker jag. Skulle mycket väl kunna tänka miog det här om det inte varit för knottriga ytor och lite småknepig formula.

  SvaraRadera
 4. Trist att du inte är nöjd, men det är ganska snyggt iaf.

  SvaraRadera
 5. Det är onekligen synd att glittret drunknar, men jag tycker lacket är vackert ändå! Kommer förmodligen inte skaffa det dock.

  SvaraRadera
 6. Ser riktigt vackert ut, tycker jag. Trist med formulan :(

  SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, det uppskattas väldigt mycket! Svarar så gött jag hinner i kommentatorsfältet :)