Dela min passion till nagellack!

måndag 7 maj 2012

Nail-Venturous Floam

Det här lacket är verkligen något i särklass och totalt unikt i min samling. Jag har funderat lite på hur dessa begåvade människor som gör egna lack får inspiration, och inspiration till Floam är någon typ av modellera-aktig leksak med samma namn som det gjordes reklam för på Nickelodeon :) Jag var ett fan av Nickelodeon när jag var liten så det är lite extra roligt! Jag tror dock inte att reklamen gick i Sverige, minns den i alla fall inte.
Här har jag Floam på egen hand och det krävdes tre lager för att jag skulle vara nöjd med täckningen. På bilderna ser jag att det finns små mellanrum här och där men det är inget som syns för blotta ögat.

Basen är klar och i den finns små hexagonala partiklar, eller oglittrigt glitter egentligen. De är både gröna, blåa och gula partiklar och det finns mest av blått och grönt. Färgerna är starka och klara men inte så neoniga att det sticker i ögonen direkt :) På egen hand torkar Floam knottrigt och matt så här på bilderna har jag två lager China Glaze Fast Forward för att få det slätt.

Jag gillar Floam riktigt riktigt mycket! Det har hänt ett flertal gånger att jag sitter och studerar lacket i detalj :) Om ni vill lägga vantarna på denna så håll utkik på Ninja Polish, ett tips är att "gilla" dem på facebook då de skriver ut om de har lack på väg.

5 kommentarer:

 1. Ett riktigt roligt lack, helt unikt! Jag blir imponerad av människor som lyckas skapa sånt här. Ska nog hålla lite utkik efter det här.

  SvaraRadera
 2. Visst är det ett kul lack, jag har lyckats få tag på en flaska jag med och det prydde mina naglar i helgen, det var dock snyggare på dina långa naglar jämfört med mina egna små korta :)

  SvaraRadera
 3. Det ser helt underbart ut! Barnsligt på ett roligt sätt liksom. Skulle verkligen vilja lägga vantarna på en flaska. Går genast in och gillar dem på Facebook, alltså. :-)

  SvaraRadera
 4. Så häftigt! Det måste jag få tag i :)

  SvaraRadera
 5. Helena: Ja det blir jag med!

  beautybyjenny: Härligt! Äsch då, tror Floam passar även till kortare naglar :)

  Nailtastic: Bra där! Hoppas att du får tag i en :)

  Åsa: Ja! Bara att hålla utkik :)

  SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, det uppskattas väldigt mycket! Svarar så gött jag hinner i kommentatorsfältet :)