Dela min passion till nagellack!

onsdag 30 maj 2012

Depend 2034 Steel Blue

Anna ville se Steel Blue så det är klart att den fick testas först bland mina holografiska lack från Depend. Tyvärr vet man inte vad lacken heter om man inte kollar upp det via Depends promobilder då namnet inte står på flaskan vilket är lite trist. Hur som helst så är färgen på Steel Blue ljusblå med liten grå ton och den visar gott med regnbågar i form av scattered holo, detta både i solen och ibland även i indirekt ljus.
Formulan är helt okej men inte toppen. Första lagret blev strimmigt och ojämnt men det jämnade ut sig senare. Lacket är skirt, jag har tre lager på bilderna och har fortfarande synlig VNL. Torktiden var dock snabb!

Färgen kanske inte är unik bland holografiska lack men jag gillar den ändå. Synd bara att flaskorna är så små och att de kräver sina lager så det går ju åt helt klart!

Vad tycker ni, är det värt att jaga rätt på?

8 kommentarer:

 1. Tack! Jag beställde dock inte detta nu utan det fick bli ocean blue istället av de blåa. Sedan blev det silver, raspberry, plum och ocean green med. Jag hoppas de är fina nu då!

  SvaraRadera
 2. Jag tycker nog att dom är värda att jaga efter.

  SvaraRadera
 3. Men vad jag är avundsjuk! Den är ju jättefin! Har sprungit runt på stan och letat efter dessa lack men ingen har fått in dem och när jag frågar så tror de alltid att jag menar sommarkollektionen >_<

  SvaraRadera
 4. Det ser fint ut. helt klart värt att ha för det är ju roligt med ett svenskt märke som gör holo, förutom MUS då...

  SvaraRadera
 5. Av bilderna att döma är de helt klart värda att jaga rätt på. Ingen lycka hos mitt lokala MAXI än heller men jag ger mig icke!

  SvaraRadera
 6. Anna: Härligt! Så småningom så skaffar jag nog de andra lacken ur kollektionen också :)

  Helena: Ja det tycker jag med!

  Annie: Anna kom med info att du kan beställa från Bubblebox.se (tror jag det var) :) Kolla in det!

  Sminkan: Jag håller med! Måste nog skaffa resten av lacken också.

  Lela: Kolla in Bubblebox.se! :)

  SvaraRadera
 7. Vill haaaaaa! Ser såå fint ut!

  SvaraRadera
 8. Steel Blue är jättefint! Har också det på nu, och måste kika på naglarna hela tiden. Jag gillar det jättemycket men där fanns nog andra färger som jag gillar mer. Får väl ta de bästa till sist :)

  SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, det uppskattas väldigt mycket! Svarar så gött jag hinner i kommentatorsfältet :)