Dela min passion till nagellack!

tisdag 8 maj 2012

Essie Camera

Neoner verkar vara populärt i sommar, igen. Både Essie och Orly har kommit med kollektioner innehållandes neoner och China Glaze väntas släppa en lite senare i sommar. Jag älskar neoner så det uppskattar jag! :) Camera är en del av sommarkollektionen från Essie: Poppy-Razzi.

I flaskan ser Camera betydligt mer korallrosa ut men byter (tyvärr) skepnad på naglarna och blir betydligt mer röd när den torkar. Det är lite synd att lacket ser så annorlunda ut i flaskan jämfört med på naglarna tycker jag, känns som att man inte riktigt får vad man köper nästan.
Formulan är som en dröm om än lite skir, den är väldigt lätthanterad. Jag har tre lager på bilderna och har fortfarande tydlig VNL, mer än vad som framgår på bilderna. Det flyter på jämnt och fint och såg egentligen bra ut redan vid två lager, jag gjorde bara ett tredje för att se om VNL blev mindre synlig, vilket det blev men inte någon dramatisk skillnad direkt!

Som neoner så ofta gör så torkar Camera på egen hand till en semimatt finish så här har jag Seche Vite över för att få glans! Camera är ett riktigt bra och fint lack och även om rött inte direkt var det jag var ute efter så gillar jag det :)

3 kommentarer:

 1. Den ser väldigt somrig ut :)

  SvaraRadera
 2. Fin, men det klart att det varit kul om den varit mer åt det rosa hållet.

  SvaraRadera
 3. Annie: Det tycker jag med!

  Helena: Verkligen, rött är ju fint också men inte när man tror att lacket ska se annorlunda ut :)

  SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, det uppskattas väldigt mycket! Svarar så gött jag hinner i kommentatorsfältet :)