Dela min passion till nagellack!

onsdag 23 maj 2012

China Glaze Celtic Sun

Ja det råder delade meningar om gult nagellack helt klart :) Varför inte fortsätta med en till guling? Jag är förtjust i neoner och mer neon än så här blir det knappast, ingen undgår de här naglarna!

Celtic Sun är ett helt galet lack som tyvärr är rätt värdelöst på egen hand, vill du ha detta så rekommenderar jag starkt att lägga det över vitt som jag har gjort här. Jag har försökt bära CS själv för länge sen men om jag minns rätt så krävdes galet många lager, torkade aldrig och tror det dessutom missfärgade naglarna trots underlack. Över vitt alltså! Då kommer det till sin rätt och blir så färgstarkt att det nästan ser självlysande ut. Helt klart värt mödan att ha ett vitt lack under om man gillar neon :)
Två lager Barielle Enduring som underkläder och sedan två lager av Celtic Sun. CS har en tunn och lite rinnig formula och har tyvärr en benägenhet att bubbla sig lite trots att det torkar med ljusets hastighet. Det torkar matt så här har jag Seche Vite över.

Även om Celtic Sun är lite jobbig och kräver lite speciella förberedelser så älskar jag det, trots att jag är svårflörtad när det gäller gult. Jag hatade det förr när jag bara testat den på egen hand men jag är glad att jag gav den en andra chans! :)

6 kommentarer:

 1. Riktigt häftig färg!

  Vilken fin form på naglarna du har :)

  SvaraRadera
 2. Jag älskar gult men lackar med det alldeles för sällan. Speciellt neongult är ju hur fränt som helst. Längtar till löning, då ska jag handla neoner som aldrig förr.

  SvaraRadera
 3. Hur i hela friden lyckas du få lacket så jämnt och med så snygga kanter? Det ser ut som glas på dina naglar, vilket absolut inte är fallet när jag lackar mina egna, och ändå är jag rätt van. Snälla, dela med dig av dina secrets!

  SvaraRadera
 4. Helena: Tack så mycket! :)

  Pamsan: Hehe ja jag längtar också till lön ;) eller ja, CSN för min del då...

  Ulrika: Jaa du säg det... jag sitter bekvämt med stöd för handen när jag målar och är ganska säker på handen så jag behöver inte städa något runt om :) Har inga andra secrets. Vissa använder en makeup-pensel eller en removerpenna och doppar i remover och gör rent jämt runt nagelbanden. Kolla in alizarineclaws.blogspot.com, hon har en bra tutorial! Annars hjälper det med ett flödigt lager av Seche Vite som gör det mesta glasklart :)

  Sminkan: Det ÄR fantastiskt!

  SvaraRadera
 5. Tjoho vad det lyste.... Vet inte om jag gillar det eller inte men lös gjorde absolut!

  SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, det uppskattas väldigt mycket! Svarar så gött jag hinner i kommentatorsfältet :)