Dela min passion till nagellack!

fredag 18 maj 2012

Deborah Lippmann Mermaid's Dream

Ni vet ju hur det blir ibland när man ser ett nagellack som man bara MÅSTE ha. Så var det när jag såg Mermaid's Dream hos Pamsan för några veckor sedan. Lacket såg verkligen helt underbart ut och därför kunde jag inte motstå att beställa det trots att prislappen är något för hög för mig egentligen.

Basen består av smått smått grönt glitter som lutar lite åt det turkosa hållet och det finns även större glitter i blått och i guld. Guldglittret syns inte så framträdande i verkligheten utan skapar lite extra djup och bling till lacket! Av de bilder jag ha sett så ser lacket mer blått än grönt ut men jag upplever det betydligt mer grönt vilket också syns på mina bilder, förutom i lite kallare ljus där det blir mer åt det blåa hållet.

Jag älskar flaskan! Korken ligger bra i handen och penseln är lagom stor och flexibel. Formulan är underbar, lätthanterad och torkar fort. Här har jag tre lager (även om det såg helt okej ut vid två så vissa kanske klarar sig med två lager) och Seche Vite över. Lacket torkar lite knottrigt så överlack känns som ett måste.

Jag är så glad att jag köpte detta. Det är unikt i min samling och är hänförande vackert! Det sitter även som berget på mig, jag brukar få tip wear rätt snabbt men nu över ett dygn efter att jag målade med det ser det fortfarande ut som nytt :)

4 kommentarer:

 1. Buhu... Gråter en skvätt för att det finns så många vackra lack! Jättefint på dig.

  SvaraRadera
 2. Deborah Lippmanns lack sitter som berg. Min mamma kan ha en manikyr i fjorton dagar med deras lack. Jag har aldrig fått något slitage men har nog inte haft lacken mer än 3-4 dagar.
  Älskar också penseln och flaskan. Det här ser fantastiskt fint ut!

  SvaraRadera
 3. Det här lacket MÅSTE jag skaffa mig, har älskat alla bilder jag sett på det. Det ser verkligen helt underbart ut!

  SvaraRadera
 4. Lela: Ja så är det verkligen.. önskelistan är lång :)

  Sminkan: Jaså det säger du! Detta är mitt första lack från DL så det visste jag inte, men det låter ju bra :)

  Nailtastic: Det ÄR underbart!

  SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, det uppskattas väldigt mycket! Svarar så gött jag hinner i kommentatorsfältet :)