Dela min passion till nagellack!

söndag 27 maj 2012

Depend 58

Är det någon som har sett de nya holografiska lacken från Depend ute i butikerna? Jag har det då inte. Tröstshoppade det här i stället! Visste att det var skirt så jag valde att lägga det över ett svart lack. Riktigt snyggt blev det! Multiromt från lila till grått till grönt och även lite blått kan skymtas ute i kanterna ibland. Detta plus lite finkornigt prismatiskt glitter!
Två lager över en svart creme alltså. Formulan är tjock och klumpig vilket jag stod ut med i ett lager och sedan spädde jag ut med några droppar thinner vilket gjorde det betydligt mer hanterbart! Torktiden var tyvärr ganska lång trots Seche Vite, men ibland får det vara värt det!

Jag skulle inte bära detta på egen hand utan det gör sig nog bäst som layering! :)

8 kommentarer:

 1. Jag har jagat holosarna över hela stan hela veckan, senast idag var jag inne i centrum i tron att åtminstone Kicks eller Åhlens i Sveriges näst största stad hade fått in dem, men icke! Jag måste säga att jag tycker det är rätt dåligt av Depend att gå ut med officiell info att de ska komma vecka 21 och sen skita blankt i att faktiskt sälja dem.

  SvaraRadera
 2. Jag har ringt Kicks Nordstan, de har ingen aning, Grand Parfymeri - de får om 2 veckor, och Åhléns City har heller ingen aning. Och ja, alla dessa ligger i Göteborg, eftersom jag inte är så självcentrerad att jag tror att alla vet var jag bor ;-) Och jag håller med Cactus - det är riktigt kass...

  SvaraRadera
 3. Jag har sett de på Åhléns city

  SvaraRadera
 4. Det blev riktigt snyggt som layeringlack!

  SvaraRadera
 5. Cactus: Jag håller med, de har kommit med lite förvirrande information!

  Linda: Märkligt att butikerna inte har bättre koll på sina inköp...

  D: Antar också att du menar i Stockhom?

  Sminkan: Visst blev det! :)

  SvaraRadera
 6. Oj vad snyggt detta kunde bli över svart och vad förvånad jag blev av att det var multikromt!! Det såg jag inte skymten av när jag testade mitt.

  SvaraRadera
 7. Har sett (och köpt såklart!) på Åhléns City i Stockholm! Måste säga att de är riktigt fina!

  SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, det uppskattas väldigt mycket! Svarar så gött jag hinner i kommentatorsfältet :)