Dela min passion till nagellack!

fredag 15 juni 2012

Nfu Oh 63

Det är holofredag idag och lyckligtvis skiner solen i Uppsala så att jag kunde fånga lacket från sin rätta sida :) I stället för att testa någon av de holografiska från Depend blev det alltså att jag sträckte mig efter Nfu Oh 63: ett blekt rosalila lack med riktigt snygga linjära regnbågar!De holografiska lacken från Nfu Oh är ju lite speciella när det kommer till formulan, penseln drar gärna med sig lacket om den överlappar vid penseldragen och det kan vara lite svårmålat.
Jag gör så att jag har ett lager Orly Bonder och sedan ett lager Seche Vite som bas innan jag börjar måla med lacket. Det blir betydligt mer lätthanterligt och glider ut bättre på nageln om man har ett högblankt lack under :) Sedan är det två lager Nfu Oh 63 och sedan Seche Vite över. På egen hand torkar det galet fort men ytan blir lite sträv på ett sätt som jag inte gillar så jag föredrar det med överlack!

Jag älskar det trots formulan! Synd att Nfu Oh inte har holos i mer starka färger men Emma tipsade om hos sminkan att Laylas nya lack har ju släppts till försäljning och de ska jag nog lägga vantarna på så småningom i alla fall :)

6 kommentarer:

 1. Bra tips ang. Seche under lacket. Ska komma ihåg det när jag får mina Nfu Ohs från Nailmail.

  Jag gillade färgen riktigt mycket på det här.

  SvaraRadera
 2. Mycket snyggt, även om det verkar vara ett jäkla meck ;-)

  SvaraRadera
 3. Superfint! Jag är lite ledsen att jag inte har fler Nfu Oh lack...

  SvaraRadera
 4. Effekten är guddomlig, nyansen lite för gammelrosa för mig. Men jag skulle kunna tänka mig att leva med om jag ägde det själv:)

  SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, det uppskattas väldigt mycket! Svarar så gött jag hinner i kommentatorsfältet :)