Dela min passion till nagellack!

onsdag 20 juni 2012

China Glaze Re-Fresh Mint & Jade Holos

Snart midsommar! Nu i veckan bar jag Re-Fresh Mint från China Glaze som är ett riktigt snyggt ljust mintgrönt cremelack som känns klockrent på våren, den passar fint till min hudton också vilket är ett plus!
Frågan är hur många lager jag hade och jag vill minnas att det är två rätt flödiga men jag kan ha fel, var det tre? Nej, är nästan säker på att det var två. Jag gillar formulan, den är lagom tjock och pigmenterad men flyter ändå ut rätt fint. Här har jag Seche Vite över.

Flikar också in lite om de senaste tillskotten till samlingen, två lack från Jade holografiska lack: Röda Vermelho Surreal och rosa Delírio Rosa. Jag har kikat efter ett snyggt rött holografiskt lack med ordentliga regnbågar, kan Vermelho Surreal vara vara något tro? Sen gillar jag ju rosa så det andra fick hänga med!
Någon som har erfarenhet av Jade? Det är ett nytt märke för mig och ska bli spännande att testa! :)

5 kommentarer:

 1. jag beställde alla deras hololack och de väntar på mig på landet. Ser fram emot att prova dem!

  SvaraRadera
 2. Hihi, minns att jag köpte Jade-smink på 80-talet i Lübeck, Karlstadt om jag inte minns fel. Dock aldrig nåt så här snyggt!

  SvaraRadera
 3. När jag swatchade det röda och jämförde med övriga röda hololack så är det till och med mer holografiskt än Ozotic's, så det verkar absolut vara nått :)

  SvaraRadera
 4. Jadeholosarna ser underbara ut! Har ingen personlig erfarenhet men har sett bilder på andra bloggar och de ser väldigt vackra ut.

  SvaraRadera
 5. Sista bilden vill vi ha fler av:)

  SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, det uppskattas väldigt mycket! Svarar så gött jag hinner i kommentatorsfältet :)