Dela min passion till nagellack!

fredag 1 juni 2012

Claudia The Slime

Vi får nöja oss med neon denna holofredag eftersom solen inte är tillgänglig och då kan jag inte ta några bra bilder på holografiska lack. Älskar ju neon och det passar väl minst lika bra som en fredagsmanikyr! :)

Frågan är ju då varför det är så svårt att göra bra gröna neoner? Jag har inte testat en enda grön neon som blir riktigt "neonig" på naglarna. Min erfarenhet är att när de hamnar på naglarna och torkar så blir de mörka, lite dunkla och liksom inte alls så lysande och roliga som jag vill att de ska vara. Så upplever jag även The Slime och valde därför att lägga den över vitt men jag visar den på egen hand på den första bilden här.
Alla bilder utom den översta visar lacket över vitt alltså, och då i två lager. På egen hand behövde jag tre flödiga lager för att få ett någolunda jämnt resultat. Min kamera är lite förlåtande för på bilderna ser det ganska jämnt ut men i verkligheten är det lite strimmigt och ojämnt. Färgen "poppade" däremot verkligen när den hamnade över det vita lacket och då slapp jag dessutom den fruktansvärt tydliga VNL som jag hade på första bilden. Föredrar den helt klart över vitt alltså! :) The Slime torkar inte glansigt men inte matt heller utan lite gummi-aktigt nästan. Jag har Seche Vite över för att få det mer glansigt! Torktiden är okej men inte häpnadsväckande snabb.

Är det någon som har upplevt det ultimata gröna neonlacket? Finns det? :)

3 kommentarer:

  1. Köpte detta i ett triopack på det stora gula varuhuset. Inte testat det på egen hand utan bara i nailart än så länge. Jag gillar den, ser verkligen ut som slime:)

    SvaraRadera
  2. Vilken härligt lysande neongrön!

    SvaraRadera
  3. På första bilden ser det ut som en cool funky french!

    SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, det uppskattas väldigt mycket! Svarar så gött jag hinner i kommentatorsfältet :)