Dela min passion till nagellack!

onsdag 25 april 2012

Zoya Arizona

Igår fick jag hem tre av lacken ur Zoya Beach and Surf kollektion. Generellt så var jag faktiskt inte överdrivet imponerad av lacken, de såg inte ut att vara så hänförande som Zoyas lack ofta är. Lite trist är det med så många creme och foil kan jag tycka. Kanske hade jag för höga förväntningar? Jag beslutade mig hur som helst för tre av lacken som ni ser nedan.
Från vänster: Arizona, Zuza och Myrta.

Först ut att testas blev Arizona, en orange creme. Färgen får mig att tänka på pumpa, haha! Den är fin, lite dämpad och ger ett ganska mjukt intryck.
Formulan är inte perfekt. Den är lite på den skira sidan och ibland när jag tittar på naglarna kan jag nästan tycka att jag ser lite VNL, detta trots att jag har tre lager plus Seche Vite. Jag lyckades inte heller få det helt jämnt med tre lager, jag har lite kalare fläckar här och där, de syns dock inte om man inte synar naglarna i detalj. Utöver detta så tycker jag att lacket var lätt att kontrollera på nageln och torktiden var bra också!

Trots att det inte är perfekt så gillar jag Arizona, jag har inget liknande i samlingen så den är ett bra tillskott! :)

5 kommentarer:

 1. Jag beställde surf-kollektionen idag och är även sugen på några ur beach. Jag har ju inte sett dessa irl men jag hoppas att jag ska gilla dom. Glada färger är det iaf och det är ju något vi behöver nu. :)
  Arizona ser helt ok ut men jag kommer nog inte att beställa det.

  SvaraRadera
 2. Det ser fint ut! Jag har inte riktigt bestämt mig för vilka Zoya-lack jag vill ha, jag ska nog kolla runt lite mer, men Zuza kommer jag definitivt skaffa iaf!

  SvaraRadera
 3. Tycker det är riktigt fint. Själv slog jag till med hela Surf kollektionen som lockade mig + 3 andra.

  SvaraRadera
 4. Jag gillar nyansen men kommer inte köpa de här lacken. Tror jag. Kollektionen i vår fångade mig inte.

  SvaraRadera
 5. Tycker färgen är jättefin, men det blir nog inget köp för min del. Väldigt få av Zoyas lack har lockat mig på sistone.

  SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, det uppskattas väldigt mycket! Svarar så gött jag hinner i kommentatorsfältet :)