Dela min passion till nagellack!

torsdag 5 april 2012

China Glaze Stone Cold

Jag ska villigt erkänna att jag inte har en susning egentligen om vad The Hunger Games handlar om. Just nu har jag inte heller tid att läsa något annat än kurslitteratur så jag kommer antagligen inte läsa böckerna heller :) Förmodligen inte ens se filmen. Stone Cold är ett svart lack med silverskimmer och en matt finish som kom just med The Hunger Games kollektionen från China Glaze.
Formulan är trevlig men lite tjock, detta är två lager och sista bilden är med ett lager Seche Vite. Det gäller att vara snabb på handen och använda lagom med lack när man använder detta, det torkar fort och vill inte gärna flyta ut på nageln utan bildar lite vallar om man inte är försiktig. Silverskimret är inte så framträdande när lacket är matt utan det ser mest gråsvart ut på naglarna. Med överlack kommer skimret fram desto mer!

Stone Cold är inte något unikt lack på något vis, det finns andra liknande lack där ute, till exempel Zoya Dovima. Jag gillar dock hur matta svarta lack ser ut på naglarna och jag trivdes med det!

2 kommentarer:

  1. Jag föll ju aldrig för den matta trenden, så det här är inte riktigt min kopp te. Men du, du MÅSTE läsa Hungerspelen! Den är så spännande!

    SvaraRadera
  2. Fullständigt missat att detta är matt, nu blev jag ännu mer nyfiken på att testa min flaska som står och väntar:) Skitsnyggt!

    SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, det uppskattas väldigt mycket! Svarar så gött jag hinner i kommentatorsfältet :)