Dela min passion till nagellack!

fredag 6 april 2012

A-England Princess Tears

Nu var det några veckor sedan jag hängde med på holofredag, nu är det dags igen! Princess Tears har ni ju sett många gånger vid det här laget men nu får ni se den igen ;) Blekt grålila med scattered holoeffekt som ändå bildar lite lösa regnbågar i solen. Det är förutom holografiskt även duokromt, detta lyckades jag dock inte fånga särskilt bra på mina bilder tyvärr.
Detta är två flödiga lager av A-Englands lätthanterliga formula. Jag trodde verkligen att jag skulle bli överförtjust i Princess Tears... men det blev jag faktiskt inte. Jo, ja, den är fin och hyfsat holografisk men i skuggan tycker jag att den var rätt tråkig. Tyvärr alltså. Kanske är jag mer sugen på starkare färger just nu?

5 kommentarer:

 1. Jag tycker att det ser jättefint ut på dig! Men jag kan ändå förstå vad du menar med tråkigt, har en känsla av att jag kommer att bli lite besviken när jag testar min flaska.

  SvaraRadera
 2. Tycker den ser fin ut :) Har den i ett paket på väg så tur är väl det! Måste bara säga också att din profilbild är helt förtjusande!

  SvaraRadera
 3. Min ligger otestad. Undrar lite varför jag köpte den...

  SvaraRadera
 4. Det här lacket kan nog vara bra att plocka fram om man vill ha något diskretare holo på tassarna emellanåt. Jag kommer nog klicka hem det här så småningom.

  SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, det uppskattas väldigt mycket! Svarar så gött jag hinner i kommentatorsfältet :)