Dela min passion till nagellack!

måndag 2 april 2012

Models Own Indian Ocean över vitt

Jag funderade på hur jag skulle använda Indian Ocean i en layeringkombination och valet föll på att lägga den över vitt, eftersom jag inte ville att den fina ljusblåa basfärgen skulle försvinna. Det vita lacket jag använde är Barielle Enduring, min solklara favorit när det kommer till vita cremelack.
Två lager av Enduring och två lager av Indian Ocean. Det ser lite tjockt ut på bilderna men jag upplevde det inte alls så måste jag säga :) Och skiftningarna är tydligare i verkligheten, de var verkligen svåra att fånga med kameran. Jag tycker att det blev en klockren kombo för att Indian Ocean skulle vara så "egen" som möjligt!

8 kommentarer:

 1. Klar förbättring mot hur det var på egen hand!

  SvaraRadera
 2. Åh men nu BLIR jag ju sugen på det ändå... Jag undrar hur den ser ut över en blekblå... (Jag saknar å andra sidan både vit och blekblå i min samling så ett lack kräver flera...). Är också sjukt imponerad av dina jämna kanter vid nagelbanden! Speciellt vid layering lyckas jag alltid få det helt ojämnt nånstans. Hur gör man?

  SvaraRadera
 3. Det ser fantastiskt ut, måste testa min flaska snart! :-D

  SvaraRadera
 4. Nu snackar vi! Blev ju jättefint :)

  SvaraRadera
 5. Så fint det blev över vitt! Jag måste nog klicka hem det här snart.. =)

  SvaraRadera
 6. Cactus: Det kan man lugnt säga :)

  jennysjox: Ungefär lika som över vitt skulle jag tro, kanske något blåare ton bara :) Tack så mycket! jaa du, jag har alltid varit stadig på handen så jag har ganska lätt för att hantera penseln :) men sitt bekvämt och ha stöd för handen och bra med ljus så underlättar det.

  Nailtastic: Gör det!

  Helena: Visst blev det :)

  roxcat: Lika bra att passa på, man vet aldrig om de säljer slut ;)

  SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, det uppskattas väldigt mycket! Svarar så gött jag hinner i kommentatorsfältet :)