Dela min passion till nagellack!

torsdag 29 mars 2012

Models Own Indian Ocean

Indian Ocean var den ur de nya lacken från Models Own som jag hade högst förväntningar på. Lacket är fint, dock väldigt skirt. Basen är så skir att den i princip är klar, den har dock en svagt svagt blå ton. I basen finns det duokromt skiftande glassflecks (?) som gör att lacket skiftar färg även fast den blå basen är den samma.
Är det inte ett vackert färgspel så säg? :) Det skiftar från gult till orange och lilarosa. Tyvärr är det som sagt skirt som attan. Här ser ni fyra tjocka och flödiga lager som jag bara smetade på för att ens se om det gick att få någolunda täckande på egen hand, och ni ser ju hur tjockt det blev på naglarna. Inte ens med så här mycket lack blev det täckande utan VNL är väldigt synlig, mer synlig än vad som framgår genom bilderna.

Positivt är att jag inte hade problem med vare sig penseldrag eller bubblor som med Copper Pot. Det blev en bubbla på ringfingret men det kan vara pga min brist på lackningsteknik mer än något annat :)

Däremot blir nog denna väldigt snygg genom layering kan jag tro!

7 kommentarer:

 1. Skulle vara spännande att se den över svart, det kanske kan bli bra?

  SvaraRadera
 2. Jag har beställt denna men inte fått den är. Är lacknybörjare och har aldrig kört med layering, har du nåt förslag på vilken färg man kan testa med under?

  SvaraRadera
 3. Väldigt fint! Vad tror du att testa det med blått under?

  SvaraRadera
 4. Vad synd att det är så skirt. Skiftningarna se ju helt underbara ut. När mitt dyker upp ska jag testa det som layering direkt. :)

  SvaraRadera
 5. Cactus: Det ska absolut testas!

  Frida: Rent spontant skulle jag köra med ett blått lack under :) Eller vitt möjligtvis.

  Helena: Det planerar jag att göra!

  Pamsan: Verkligen! Låter som en bra idé :)

  Sminkan: Visst är det!

  SvaraRadera
 6. Skirt eller inte så är det vackert:)

  SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, det uppskattas väldigt mycket! Svarar så gött jag hinner i kommentatorsfältet :)