Dela min passion till nagellack!

onsdag 7 mars 2012

Dollish Polish Toxic Avenger

Jag hade egentligen velat vänta lite med att prova Toxic Avenger, tills mina naglar är jämnlånga och mina händer inte fullt så vintertorra som de är just nu :) Men nej, jag kunde inte hålla mig. Nyfikenheten tog över handen, jag var tvungen att testa... duokromt (multikromt) och holografiskt på en och samma gång, vem kan motstå det?
Många bilder blev det, ändå lyckades jag inte fånga Toxic Avengers fulla färgspektra. Det går från lila till brunt, koppar, guld och grönt. I solen kommer mest brunt och koppar fram plus det holografiska glittret som bildar lite löst spridda regnbågar. Ni ser tre lager och Seche Vite. Lite tunn och rinnig formula men fullt hanterbar och godkänd torktid :)

Jag lyckades ju som sagt bara få tag i miniflaskan av TA... måste försöka lägga vantarna på en back up, miniflaska eller inte, för det här lacket är helt fantastiskt!!

4 kommentarer:

 1. Om du inte lyckas få tag på en backup så skulle jag tippa på att Ozotics Mish Mash lack är rätt så snarlika.

  SvaraRadera
 2. Det ser fantastiskt ut! Jag väntade för länge och har ju fortfarande inte gjort någon beställning alls. Hoppas hon snart öppnar igen och har TA på lager.

  SvaraRadera
 3. Jisses vad läckert. Undrar om jag ska ta och bli miljonär på lotto eller nåt så jag kan köpa alla lack jag vill...

  SvaraRadera
 4. Gud vad avis jag är på dig som lyckats få tag i detta! Det ser verkligen spektakulärt ut!

  SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, det uppskattas väldigt mycket! Svarar så gött jag hinner i kommentatorsfältet :)