Dela min passion till nagellack!

torsdag 1 mars 2012

Dollish Polish Expecto Patronum

Ok, jag älskar det här lacket. Älskar!! Det är så fantastiskt fint, mjukt, härligt och bra så jag blir nästan tokig. Basen har en mjölkigt vit ton och i den simmar hexagonala glitter runt i olika gröna nyanser och storlekar. Dessutom finns det även flakies i orange som glimmar förbi i vissa ljus och vinklar. Jag såg det inte först förrän jag studerade lacket lite närmare så det var lite av en överraskning.
Basen är skir och ni ser tre lager och Seche Vite. VNL är fortfarande synlig men jag tycker verkligen inte att det stör här, jag är tvärt emot glad att basen inte är mer opak för nu ser man glittret i olika djup i lacket och det ger verkligen en annan dimension till det hela. Formulan var annars utan anmärkning, torktiden lika så. Nyansen är så mjuk och känns väldigt smickrande. Så himla fint!

8 kommentarer:

 1. Åh, det ser helt underbart ut! Gah, vill ha!

  SvaraRadera
 2. Mycket fint, ser ut som en god tårtglasyr :)

  SvaraRadera
 3. Och namnet!!!! På på märket och just det här lacket!! Var får man tag i Dollish Polish nu igen?

  SvaraRadera
 4. Jättefint! Jag har hört skräckhistorier om hur det är att måla med så jag vågade inte köpa det och nu har hon stängt... :(

  SvaraRadera
 5. Nailtastic: Det är riktigt härligt! Håll ögonen öppna på Etsy :)

  Helena: Det var en rolig liknelse :)

  Sarah: Dollish Polish är ett independetmärke som tillverkas i begränsade batcher, det säljs på etsy.com men tror att de har stängt butiken just nu för att kunna tillverka fler lack.

  Sminkan: Oj! Där ser man

  Annie: Ja visst är det!

  SvaraRadera
 6. Sarah: http://www.etsy.com/shop/DollishPolish

  SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, det uppskattas väldigt mycket! Svarar så gött jag hinner i kommentatorsfältet :)