Dela min passion till nagellack!

torsdag 23 februari 2012

OPI Did It On 'Em

Nu ska ni få se ett irritationsmoment av stora mått. Alltså, jag vet att många stör sig på OPIs pensel, till exempel Sminkan. Själv har jag inte haft problem med den.. tills nu. Jag kom verkligen inte överens med penseln i kombination med det här lacket! Penseln kändes alldeles för styv och stor för att få det här att fungera, det brukar gå bra men nu gick det verkligen inte. Jag lyckades dessutom få katthår i manikyren och min kamera fick spel på färgen så den tog upp min hudton som nån slags zombie-rödlilagrå nyans bredvid Did It On 'Em's limegröna. Så charmigt!
Jag kom verkligen inte överens med detta. Jag behövde fyra lager för att få ett acceptabelt resultat och som ni ser är det fortfarande inte helt jämt. Jag kände tålamodet tryta så jag orkade inte mecka mer, och vad jag har läst om andra som burit Dit It On 'Em så är det i alla fall ett lager för mycket... vet inte om jag lyckats få ett måndagsexemplar eller något.

Lite mer om själva lacket då... ja det är ju ett av lacken ur OPI Nicki Minaj kollektion. Det enda lacket jag skaffade ur den och ja, jag är väl inte jättenöjd över mitt val direkt ;) Färgen är härlig dock, lysande gröngul som inte är för den blyge. Hade jag inte haft problem med lacket så hade jag tyckt bättre om det...

5 kommentarer:

 1. Katthår i lacket är ju så där kul.. Även om det var ett helvete att lacka med så är det en fin färg.

  SvaraRadera
 2. Det är så synd när formulan ställer till det... Färgen är ju härlig iaf!

  SvaraRadera
 3. Det ser otroligt fint ut på dig, men trist att du, formulan och borsten inte kom något vidare bra överens.

  SvaraRadera
 4. Färgen är ju strålande. Synd att du fick problem med både täckning och pensel. När OPI har bra formula klarar till och med jag av deras pro-wide, men är det minsta lilla rinnigt/klistrigt/tjockt eller så blir det genast bekymmer.

  SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, det uppskattas väldigt mycket! Svarar så gött jag hinner i kommentatorsfältet :)