Dela min passion till nagellack!

torsdag 17 november 2011

Models Own Golden Green

Nu till min besvikelse av lacken ur Beetlejuice: Golden Green. Hade högre förhoppningar på detta! Absolut ett fint grönt lack med en subtil duokrom effekt i mörkare skogsgrön men... ja, jag känner att det är något som saknas. Jag känner mig inte särskilt lyrisk över detta, kanske för att jag jämför det med Péridot, vad vet jag?
Detta är tre nödvändiga lager för att få full täckning samt Seche Vite över. Det skimrar härligt i solen men som sagt, i övrigt känner jag mig lite besviken på detta. I flaskan ser det mer duokromt ut med tydligare färger och nästan lite blåa toner längst ut i kanterna. Det mesta av detta försvinner dock på naglarna vilket verkligen är synd! Ett helt okej lack ändå, speciellt om man är förtjust i grönt.

5 kommentarer:

 1. När jag väl får hem det här är jag säker på att jag kommer att älska det. Tycker det ser himla fint ut.

  SvaraRadera
 2. Håller med, man fick lite falska förhoppningar efter att ha sett det i flaskan... och sen är det inte mycket som lever upp till Peridot's nivå

  SvaraRadera
 3. Pamsan: det ÄR fint men jag älskar det inte :)

  Cactus: nej det är väl så, trodde att de skulle vara mer lika än vad de är.

  SvaraRadera
 4. Jag hoppades ju att det INTE skulle likna Peridot, för man har ju redan den. Jag tycker mycket om det för det har så tydlig skiftning från varm, klar grön till kall, blåaktig grön. Upplevde det som ganska tydligt duokrom dessutom.

  SvaraRadera
 5. Sminkan: Ja det är klart, tråkigt om de hade varit exakta dupes. Och det är fint men jag hade ändå högre förhoppningar på det :)

  SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, det uppskattas väldigt mycket! Svarar så gött jag hinner i kommentatorsfältet :)