Dela min passion till nagellack!

måndag 28 november 2011

Color Club Secret Agent

Naglar och idrott går sådär ihop ibland. Lyckades slå av min pekfingernagel när jag gick armgång på en stång i veckan, sådär roligt... så nu blir det lite uppehåll med nagellacksvisandet ett tag så att de får växa ut lite i alla fall :) Har dock ett par inlägg på lager och hann i alla fall ta de här bilderna innan naglarna rök: Secret Agent som kom med Alter Ego kollektionen i våras. Ett härligt blåtonat lila lack med mjukt lila skimmer.
Är det inte tjusigt? Det är tre tunna lager och Seche Vite. Jag fick dock lacka om eftersom jag lyckades sabba manikyren efter fototillfället, det torkar lite segt nämligen. Inga problem med formulan i övrigt, fick dock någon bubbla här och där, men som vanligt har jag nog min egen brist på tålamod att skylla för det :)

3 kommentarer:

  1. Det här har jag i arkivet. Dina bilder är bättre än mina. Det jag framförallt gillar med det här lacket är den lila basen tillsammans med det blå skimret. Ibland är det så att man funderar på om det verkligen är lila med blått skimmer eller tvärt om :)

    SvaraRadera
  2. En väldigt fin lila, men jag känner kanske inte att jag behöver den själv.

    SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, det uppskattas väldigt mycket! Svarar så gött jag hinner i kommentatorsfältet :)