Dela min passion till nagellack!

tisdag 8 november 2011

Chanel Péridot

Ja, denna är ju knappast någon nyhet längre utan ni har sett den många gånger. Den är dock så vacker och ni får därför se Péridot en gång till :) Jag har dragit mig för att införskaffa denna dyrgrip eftersom priset är något i överkant för en studentbudget, vilken tur att jag har min underbara pojkvän Joel som gav mig Péridot i födelsedagspresent. Lyckan var gjord!
Mina bilder är som vanligt vid den här tidpunkten långt ifrån tillfredställande. Ni kanske kan ana skönheten ändå? Duokrom i mestadels olivgrönt och guld som lutar lite åt isigt blått i kanterna. Täcker fint med två lager och torkar helt okej. Det blir en liten antydan till penseldrag men jag bryr mig inte om det. Jag bar Péridot i tre dagar (bilderna är tagna på den tredje dagen för övrigt) och fick nästan inget slitage över huvud taget. Fantastiskt!

6 kommentarer:

 1. Det här kan man titta på hur många gånger som helst!

  SvaraRadera
 2. Jag kan inte annat än hålla med, det är riktigt vackert!

  SvaraRadera
 3. Min flaska står fortfarande oöppnad (testad på en nagel), drar mig lite för att lacka med det. Vet inte varför, det är ju så vackert:)

  SvaraRadera
 4. Cactus: Håller med :)

  roxcat: verkligen, en riktig klassiker redan!

  Angelica: du kanske är rädd att bli besviken? :) men det blir du inte! lovar!

  SvaraRadera
 5. Hej nagellacksälskare!

  Jag heter Sara och jobbar på Sveriges Radio P4 Värmland och skulle vilja komma i kontakt med dig angående ett möjligt inslag i vårt Förmiddagsprogram framöver. Vore supertacksam om du kunde maila mig på saaara_82@hotmail.com

  Ha en bra dag!

  Mvh Sara ( nagellacksfreak som skriver detta med OPI Glow up already över CG Liquid Leather på naglarna )

  SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, det uppskattas väldigt mycket! Svarar så gött jag hinner i kommentatorsfältet :)