Dela min passion till nagellack!

torsdag 3 november 2011

Holografiskt överlack

Kära läsare! Nu ska ni få se något som verkligen har gjort mig glad, jag har nämligen gjort mitt egna holografiska överlack. Via ebay (och en vänlig själ som beställde via ebay som jag senare köpte av) fick jag tag i denna lilla påse med magiskt pulver som är holografiskt pigment.
Jag gjorde helt sonika så att jag blandade en liten del pulver i en halv flaska China Glaze Fast Forward. Svårare än så var det inte :) Här ser ni Orly Purple Pleather omvandlat till ett holografiskt lack:
Det är ju inte världens starkaste effekt men den finns där helt klart. Det kräver lite fingertoppkänsla för har man för mycket pulver i blir det för kompakt och det underliggande lackets färg kommer inte fram genom överlacket. Jag blev rätt nöjd med mitt första försök hur som helst :) Är så roligt att vilket lack som helst jag har nu kan bli holografiskt! Lycka!

4 kommentarer:

 1. Visst är spectraflair det roligaste som finns ^^

  SvaraRadera
 2. Cactus: Spectraflair! Så var de det hette ja! haha :) och ja, det är helt underbart!

  SvaraRadera
 3. Jag har också mixat ett överlack med mitt spectraflair, och en massa lack med för den delen. Älskar holo. ÄLSKAR! Det är det roligaste som finns!

  SvaraRadera
 4. Så snyggt det blev! Jag har inte lekt med mitt spectraflair ännu, jag behöver kommer på vad jag vill skapa för något först =)

  SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, det uppskattas väldigt mycket! Svarar så gött jag hinner i kommentatorsfältet :)