Dela min passion till nagellack!

onsdag 30 november 2011

Kleancolor Metallic Green

Sminkan har ju grön temavecka och jag får väl inte vara sämre än att hänga på :) Detta är ett helt tokigt lack från Kleancolor som verkligen fångar blicken hos alla i ens närhet.
 
Kleancolor är ingen favorit hos mig, ibland finner man dock en del guldkorn och deras metallic-serie är ett gäng sådana lack (förutom metallic white som inte alls är metallic och inte borde vara med enligt mig). Denna är SUPERpigmenterad och täcker med ett lager. Lite penseldrag här och där men inget överdrivet jobbigt. Lacket skiljer sig lite från andra Kleancolor-lack och torkar helt okej. En nackdel är dock att det missfärgar naglarna något hemskt så dubbla lager underlack är att rekommendera!

7 kommentarer:

 1. Det är så galet grönt och så galet snyggt:)Tur jag har en falska jag också;)

  SvaraRadera
 2. Oj, det är så grönt så det sticker i ögonen... :-)

  SvaraRadera
 3. Men vad roligt! Igår hade jag och Pamsan båda Green-witch Village på bloggarna och idag har du och jag båa Metallic Green! Great minds think alike! :D

  SvaraRadera
 4. Ser underbart ut! Jag måste testa min flaska snart, måste bara göra rent den först, den har massa rosa lack på sig eftersom ett av lacken i den leveransen läckte.

  SvaraRadera
 5. Angelica: Helt klart!

  Annika: Ja... inget för den blyge direkt ;)

  Sminkan: Haha ja jag såg det! Lustigt :)

  Nailtastic: Gör det! Synd att vissa har haft problem med leverans av Kleancolor, det har fungerat klockrent för mig de gånger jag har beställt i alla fall som tur är!

  SvaraRadera
 6. Uppiggande! :-) bra att du varnar för att det kan missfärga, det borde alla göra när det gäller lack som missfärgar. För vem gillar naturligt gröna naglar? ;D

  SvaraRadera
 7. Den där är så läcker! Hade min för första gången i somras, jag o. mannen i mitt liv satt under äppelträdet o. drack en god grogg o. beundrade mina naglar!

  SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, det uppskattas väldigt mycket! Svarar så gött jag hinner i kommentatorsfältet :)