Dela min passion till nagellack!

torsdag 24 november 2011

BB Couture Eve

Det här lacket kunde jag inte motstå! Inte på grund av att det är något särskilt vackert lack, utan för att jag kallas för Eve ibland och då var jag ju tvungen att ha ett lack med samma namn ;) Sen är det ju lite speciellt, jag har inget liknande i min samling. Det släpptes med BB Coutures Infamous Lovers kollektion hösten 2010. Kollektionen består av 6 stycken "manliga" lack och 6 stycken "kvinnliga", varav Eve är en del av de senare.
Mossigt brungrön bas med microglitter i mestadels grönt men även lite rosa, det rosa syns dock inte särskilt mycket varken i verkligheten eller på mina bilder. Kan tänkas att det behövs lite solljus för att det ska framträda ordentligt. Det är lite skirt men bygger upp fint på tre lager och torkar bra med Seche Vite. Jag gillar detta, är glad att Eve finns i min samling :)

1 kommentar:

  1. Jag både gillar och gillar inte det här lacket. Jag vet inte varför. På ett sätt är det underbart men på ett sätt lite mindre hänförande än jag förväntat mig när jag väl fick det på naglarna.

    SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, det uppskattas väldigt mycket! Svarar så gött jag hinner i kommentatorsfältet :)