Dela min passion till nagellack!

fredag 14 september 2012

Orly Flare

Ja det var inte riktigt tänkt att jag skulle vara frånvarande så länge men jag har varken haft tid eller lust, ärligt talat, att skriva några inlägg. Det ska ju vara roligt att blogga och nu känns det nästan mer som ett måste än något annat tyvärr. Så vill jag ju inte ha det! Det tar ju en del tid att fota lack och greja med inlägg, den tiden behöver jag till annat just nu. Att det blir mörkare om kvällarna och inte lämnar så mycket tid för att ta bra bilder gör också att jag tappar intresset.

Jag kommer fortsätta med bloggen men lite mer sporadiskt nu en tid framöver för att kunna lägga mer tid och energi på nya lägenheten, jobbet och annat :) Jag fortsätter såklart att läsa hos er som vanligt!

Idag ska jag i alla fall visa Flare från Orlys höstkollektion Fired Up. Detta är inte ett lack som jag tycker om och inte heller något jag rekommenderar... jag tycker att det är rätt fult om jag ska vara ärlig. Nyansen skär sig mot min hudton och ser bara helt fel ut.
Tre lager av detta skira guldlack ser ni här. Jag gillade inte formulan alls, den kändes fluffig och liksom luftig på något sätt... det gjorde att lacket såg rätt tjockt ut på naglarna och vägrade torka ordentligt. Ja, jag ska erkänna att jag inte gav den så länge på sig att härda heller för detta åkte av fort. Trist!

Ingen höjdare alltså! Jag saknar fortfarande det ultimata guldlacket...

8 kommentarer:

 1. Har du testat Orlys Luxe?
  Passar de flesta hudtoner.
  Jag älskar det!

  SvaraRadera
 2. Jag gillade ju inte heller detta, men du har faktiskt lyckats med att få det att se vackert ut på dina bilder!

  SvaraRadera
 3. Har saknat dig och kommer fortsätta sakna dig! Hoppas att vi kommer få se dig lite mer än bara då och då iaf:)

  SvaraRadera
 4. Jag tycker färgen ser toppen ut egentligen, men det är konstigt nog ändå inget som lockar.

  Och jag känner igen det där med att tappa blogglusten. Det är därför jag försvinner i perioder ibland. ;D Jag lovar att vi inte glömmer bort dig även om inläggen kommer rätt glest!

  SvaraRadera
 5. Lacket i sig ser fint ut, men det är sån guldnyans som nog inte skulle funka alls på mig. Och ta det lugnt med bloggandet, vi är kvar =) Jag är själv duktig på att förtränga min blogg emellanåt.

  SvaraRadera
 6. Tycker också att färgen är fin i sig, men jag misstänker att den är jättesvår eftersom den har så mycket gult i sig som vill skära sig mot huden. :)

  SvaraRadera
 7. Jag är också på jakt efter det perfekta guldlacket! Ännu ingen jackpot, och hade hoppats på att detta skulle vara slutet på min jakt, men kanske får jag fortsätta leta... Visserligen har jag lite annan hudton, men det är så svårt att bedöma utifrån bilder.

  SvaraRadera
 8. LMN: Tack för påminnelsen!

  Nailtastic: Tack!

  Lela: Åh vad snäll du är :) Tack. Ja jag ska väl kunna producera ett par inlägg i veckan i alla fall!

  Chaosophia: Tack, det känns bra :)

  roxcat: Livet kommer emellan ibland... finns ju så mycket annat man ska hinna med också.

  Gelic: Ja, verkligen. Gul är en svår färg!

  Sandra: Du kan ju alltid testa :) men denna hade sån jobbig formula å andra sidan...

  SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, det uppskattas väldigt mycket! Svarar så gött jag hinner i kommentatorsfältet :)