Dela min passion till nagellack!

tisdag 4 september 2012

Golden Rose 02

Hej på er! Nu är jag åter hemma igen efter en underbar vecka i Turkiet. Lite märkligt att inte måla naglarna på över en vecka som ni säkert förstår! Jag är ju van att måla i alla fall varannan dag om inte oftare.

Tyvärr kommer det fortsätta vara glesare än vanligt mellan inläggen här under den kommande veckan åtminstone. Vi flyttar till vår nya lägenhet på fredag vilket innebär att det inte kommer finnas så mycket tid till att lacka eller blogga tills vi har kommit i ordning i vårt nya hem. Hoppas att ni har tålamod med mig :)

Hur som helst så kunde jag ju givetvis inte låta bli att botanisera i nagellacksutbudet i Turkiet och kom hem med sex nya lack varav denna är en av dem. Lite tråkigt att den inte har något namn men det verkar vara en gemensam nämnare för lacken i Turkiet, tror inte något av lacken jag köpte har ett namn utan bara ett nummer. Detta är alltså nummer 02 av lacket från Golden Rose som är ett nytt märke för mig.
Basen är röd med vad jag tycker ser ut som magentafärgat skimmer. Basen är lite jellyaktig och lämnar VNL med de två lager som jag har här. Formulan är riktigt bra, den är lagom tunn och flyter ut fint trots att det torkar fort. Ja, ni ser också att det torkar matt men på sista bilden är det med ett lager Seche Vite för jag är inte så förtjust i matt och så ser ni skimret bättre!

Jag gillar detta! Tycker det ser rätt fint ut som matt också men glans är (nästan) alltid bäst i min bok :)

6 kommentarer:

 1. Härligt att ha dig tillbaka igen! Och fint lack!

  SvaraRadera
 2. Jag gillade den som matt, ser ut som rosenblad tycker jag. Skitfint!

  Kul att du är tillbaka! Hoppas du haft en trevlig semester :)

  SvaraRadera
 3. Kul att du är tillbaka och vad roligt med lite utlandsshopping! Det här var fint, men jag föredrar det absolut med överlack.

  SvaraRadera
 4. Oj vad mycket finare det var med överlack!

  SvaraRadera
 5. Åh va kul att du shoppat lack där! Är så kul att se nytt som man inte ser i vanliga fall. Jag gillar matt så jag föredrog den varianten, som martina ovan sa, rosenblad! :D :D :D Hoppas semestern varit bra i övrigt! :)

  SvaraRadera
 6. Sminkan: Tack!

  Martina: Rosenblad känns som en bra beskrivning!

  Nailtastic: Ja, gillar att testa nya lack så det var roligt!

  Chaosophia: Skimret kom fram betydligt mer!

  Gelic: Semestern var riktigt bra :) och tack!

  SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, det uppskattas väldigt mycket! Svarar så gött jag hinner i kommentatorsfältet :)