Dela min passion till nagellack!

söndag 23 september 2012

Isadora Marzipan

Vill ni se bilder från i somras? Klart ni vill! Flytten och fixandet med lägenheten hemma har slitit rätt hårt på mina stackars naglar och jag är inte alls nöjd med hur de ser ut för tillfället... som tur är växer de ju ut sakta men säkert :)

Marzipan är ett lack som har visats åtskilja gånger på nagelbloggar och jag är lite sen så nu får ni se mina bilder också. Finns det något bättre sätt att beskriva färgen som just marzipangrön? tror inte det. Det är riktigt fint men cremelack och Isadora går inte alltid så bra ihop, hade det inte varit för den hemska penseln så hade det nog gått bättre. Inte nog med det så hade jag lyckats få något svart pigment i min flaska med Seche Vite, därav de svarta prickarna på lillfingernageln.
Tre lager av en rätt tjock och jobbig formula som inte alls ville bli jämn och fin förrän det tredje lagret kom på. Torktiden är normallång och fick som sagt lite hjälp på traven av Seche Vite. Inte så mycket mer att säga om det!

Ni får se en bild på nakenkatten Skalman och hans Ikearåtta också. Han ser lite arg och läskig ut tycker många men skenet bedrar för han är den snällaste underbaraste katt du kan tänka dig :)

9 kommentarer:

 1. Noo, den är inte marsipangrön, den är pistageglass grön kom vi fram till häromdagen! :-D Men fin ändå ;-)

  SvaraRadera
 2. Jag älskar hur lapparna på Ikeas prylar är större än prylarna de sitter på ^^ Ett par lappar med ett mjukisdjur i ena änden

  SvaraRadera
 3. Härlig grönfärg oavsett vad man vill kalla den :D Och söt katt med söt råtta. (Fnissade också åt det faktum cactus konstaterade)

  SvaraRadera
 4. Skalman!! Han är så söt! Och jag har en hel kasse full med IKEA-råttor. Siri älskade dem när hon var mindre och vi döpte dem till Torgny (grå) och Siv (vita) och hon visste vilken färg hon skulle hämta när man sa "var är Torgny?". Nu kan vi inte säga "var är Siv?" längre för då skulle hon ju komma med babykatten... Jag får döpa om de vita kanske...

  SvaraRadera
 5. Jag blir sugen på prinsesstårta när jag ser de här naglarna! ;)
  Skalman är helt underbart söt!!!

  SvaraRadera
 6. Skalman är sååå söt! Lacket är också fint. :-)

  SvaraRadera
 7. Jag har gett din blogg en award på min blogg. :) Grejen blir att svara på några nagelrelaterade frågor. Känns det inte som din grej/du inte har tid så är det bara att hoppa över. :)

  SvaraRadera
 8. Hihi nästan så att lapparna på Ikea-råttan ser större ut än lilla söta Skalman till och med. ;)

  SvaraRadera
 9. what a delicious green! it's time for spring....

  SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, det uppskattas väldigt mycket! Svarar så gött jag hinner i kommentatorsfältet :)