Dela min passion till nagellack!

söndag 16 september 2012

Golden Rose 120

Tack för er feedback på mitt förra inlägg! :)

Nu ska ni få se ett till lack från Turkiet, nr 120 från Golden Rose. Denna ser ut att vara väldigt lik China Glaze Jungle Queen eller Chanel Paradoxal, nu har jag varken den ena eller den andra att jämföra med men genom att titta på bilder av dem så är de onekligen i samma liga. Basen är lite svår att beskriva, den är inte bara grå utan lite brun och åt mörk taupe hållet. Det lila skimret lurar ögat också för i skugga ser lacket ut att vara grålila och i vissa vinklar lyser skimret igenom basen mer men syns framför allt i solen.
Är det inte tjusigt! Djungle Queen var den enda ur China Glaze On Safari kollektion som jag kände mig lite intresserad av men nu kan jag stryka den från listan för nr 120 (usch vad tråkigt det är med lack utan namn!) är ett bra lack med ganska trevlig formula. Det kan räcka med 2 lager, jag behövde dock tre på några naglar så resten fick också ett tredje lager. Torktiden är normallång och här ser ni det med ett lager Seche Vite.

Helt klart ett bra köp! Det kostade dessutom bara 3 turkiska lire vilket är ca 12 kronor... ett helt okej pris får man tycka ;)

5 kommentarer:

 1. Lite mysko färg, men snygg. Klädsam på något vis samtidigt som den är lite busig. Typ. :)

  SvaraRadera
 2. Ser väldigt snygg ut på nå konstigt sätt. Taupe är en sån "smutsig" brunfärg men med skimret blir det liksom speciellt och skimrande. :D

  SvaraRadera
 3. Jag gillar den massor! Ska skaffa Jungle Queen sen någon gång har jag tänkt. Eller om jag kanske har tur och hittar mig en flaska av Golden Rose jag med. :D

  SvaraRadera
 4. Väldigt snyggt, användbart i många lägen, varken för mesigt eller alltför edgy.
  Läser din blogg,gillar den jättemycket, kommenterar för sällan!
  (Apropå att du tappar sugen ibland!)

  SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, det uppskattas väldigt mycket! Svarar så gött jag hinner i kommentatorsfältet :)